AirMousse for MX og enduro

Finn den optimale AirMoussen som passer din sykkel, dekk og kjørestil her:

Hvilken AirMousse skal jeg velge?

Long Life Performance (ENDURO)
Dette er førstevalget for de fleste som kjører enduro
og som vil ha et lavere trykk i pølsa for å ha en bedre følelse med underlaget. Jo mindre trykk, jo mer følelse.  Trykket (tettheten) vises i form av bar og hovedsakelig i henhold til denne listen

Soft Enduro: 0,5 bar
Light Weight: 0,7 bar
Enduro: 0,8 bar
MX: 0,8 – 1,1 bar
Mini MX: 0,8 – 1,1 bar

Race Performance (MX)
Kort fortalt er Race-variantene for de som kjører motocross. Tettheten på pølsene er standardisert til ca. 0,8 bar.

For de som kjører både MX og enduro og ikke vil bytte mousse hele tiden kan det for noen være ønskelig å velge en mellomting, f.eks. Long life Light Weight – dette kommer helt an på erfaringer og preferanser.

Nyttige videoer: om AirMousse

Informasjon om AirMousse

AirMousse erstatter tradisjonelle slanger i dekkene til enduro- og motocrosssykler. Skummet er plassert inne i dekket og gir en solid, punkteringssikker barriere mellom dekket og felgen. Dette bidrar til å forhindre punkteringer, noe som gjør det til et populært valg for mx og endurokjørere som krever maksimal pålitelighet og holdbarhet av dekkene.

AirMousse-innsatsen, ofte kalt “pølsa” er lett og gir en jevn følelse gjennom hele dekket, og bidrar til å forbedre trekkraft og stabilitet. Den kan også justeres til forskjellige hardhetsnivåer for å passe forskjellige kjøreforhold og rytterpreferanser. AirMousse-innlegg blir stadig mer populært blant enduro- og motocrosskjørere som krever høy ytelse og holdbarhet fra dekkene sine, samtidig som de søker et mer miljøvennlig alternativ til tradisjonelle slanger.

Tradisjonell enduro og motocross er definitivt disipliner som krever en mousse med lang holdbarhet, da den er utsatt for svært vanskelige bruksforhold.


Den ekstreme enduroen, en ekstremt spektakulær og høydisiplin, krever spesifikk ytelse. Det samme gjelder motocross på baner med elementer av hardt underlag. Selv på sand kan punkteringer forkomme f.eks dersom slangen kommer i klem mellom dekk og felg.


AirMousse ble skapt for ekstreme enduro- og mx-utøvere! Ikke en tilpasning, men en mousse som fyller dekket og simulerer et trykk på 0,5 – 1,1 bar. Etter en betydelig serie med tester utført av førere på høyt nivå, var vi endelig i stand til å lansere dette nye høyytelsesproduktet på markedet. For å sikre at produktet er opp til dine behov, anbefaler vi å spesifisere hvilket merke og dekkmodell du har tenkt å bruke for montering av moussen. Hver dekkprodusent, for samme mål, har sin egen dimensjonering av dekkene.


Hva er egentlig AirMousse?

Airmousse er en type skuminnsats som plasseres inne i et dekk for å gi ekstra demping og beskyttelse. Den hjelper til med å absorbere støt og forhindrer at dekket punkterer og blir flatt, som kan oppstå når dekket treffer et hardt hinder og slangen blir klemt mellom felgen og hindringen.


Hva er AirMousse laget av?

Materialet som brukes til luftmousse er vanligvis laget av et spesielt skum som er både slitesterkt og lett. Dette skummet er designet for å komprimere og utvide seg etter hvert som dekket møter forskjellige typer terreng, og gir en jevn og jevn kjøring.


Hvor lang levetid har AirMousse?

Levetiden til en luftmousse avhenger av en rekke faktorer, inkludert typen kjøring du utfører, terrenget du kjører på og bruksfrekvensen. Generelt kan luftmousser vare i flere måneder eller til og med år med riktig vedlikehold og stell. Det er imidlertid alltid en god idé å inspisere luftmoussen regelmessig og erstatte den hvis du merker tegn på slitasje eller skade.


Fordelene ved å bruke Air Mousse

Pålitelig og holdbar
En av de største fordelene med luftmousse er dens pålitelighet og holdbarhet. Air mousse er en skuminnsats som erstatter tradisjonelle slanger, og gir en sikrere løsning for terrengkjøring. Med luftmousse trenger du ikke å bekymre deg for punkteringer eller flate dekk, som kan ødelegge dagen din på banen og til og med sette sikkerheten din i fare.


Forbedret håndtering og trekkraft
En annen fordel med å bruke luftmousse er forbedret håndtering og trekkraft. Skuminnsatsen bidrar til å opprettholde dekktrykket og gir jevn støtte, noe som gir deg mer kontroll over sykkelen din, spesielt i utfordrende terreng. Dette kan gi deg et forsprang på konkurrentene dine og hjelpe deg med å yte ditt beste.

Enkel å installere
I tillegg til å være pålitelig og høyytende, er luftmousse også praktisk og enkel å installere. Du trenger ikke å ha med deg reserveslanger eller bekymre deg for å pumpe opp dekkene dine før hver tur, noe som sparer deg for tid og krefter. Bare sett inn luftmoussen i dekkene, og du er klar til å kjøre – for det er vel det du vil bruke tiden din på?


Avslutningsvis, hvis du leter etter en mer pålitelig og høyytende dekkløsning for din motocross-sykkel, anbefaler vi på det sterkeste å bytte til luftmousse. Med sin overlegne holdbarhet, forbedrede håndtering og brukervennlighet er luftmousse det beste valget for enhver seriøs fører. Ikke la upålitelige dekk holde deg tilbake, oppgrader til luftmousse i dag!

Long Life
Performance

Race
Performance

SHOP ONLINE 24/7

På datamaskin eller mobil

ANGRERETT

14 dagers full angrerett

GRATIS FRAKT

På bestillinger over kr. 2000,-

TRYGG SHOPPING

Betal med Vipps eller Klarna

Forsiden
Shop
Back to Top
Produktet er lagt til i handlekurven din