Rabaconda 3-minutters dekk- og mousseskifter

Rabaconda 3-minutters dekk- og mousseskifter

Verdens mest avanserte dekkskifter

Rabaconda dekkskifter gjør bytte av dekk på under 3 minutter til en realitet for både profesjonelle og hjemmemekanikere. 
Se her for mer info!

kr 4,995.00

Rabaconda 3-minutters dekk- og mousseskifter

Verdens mest avanserte dekkskifter har akkurat blitt enda bedre. Vi introduserer 4. generasjon Rabaconda 3-minutters Mousse Changer!

Er blodige knoker, stress og rygg- og knesmerter ment å være en del av opplevelsen av dekkskifting? Det kan virke slik. Slik vil det fortsette å være inntil du bruker en Rabaconda.

Rabaconda dekkskifter gjør bytte av dekk på under 3 minutter til en realitet for både profesjonelle og hjemmemekanikere. Rabaconda er et resultat av lidenskap, blandet med mange års intens forskning og utvikling.

Brukt av profesjonelle i hele verden

Rabaconda er uten tvil den raskeste og enkleste måten å skifte dekk på!
Det er hardtestet av over 80 toppkjørere og fabrikklag over hele verden. Du vil ikke se noe annet dekkskiftermerke på racingscenen, og det er med god grunn. Rabaconda er til og med godkjent av AMA (American Motorcycling Association) som deres offisielle dekkskifter ved ISDE (International Six Days of Enduro).

 

Se opp for kopier av Rabaconda

Det er andre selskaper som tilbyr dekkskiftere som ligner på Rabaconda. Husk at kun ekte Rabaconda dekkskiftere produseres for å møte de høye standardene som forventes av fagfolk og hjemmemekanikere over hele verden. Førsteklasses kvalitet er garantert med hvert Rabaconda-kjøp, og som et resultat vil opplevelsen av dekkskifte være den beste.

Hvordan skiller Rabaconda seg fra andre dekkskiftere?

Rabaconda dekkskifter er en gamechanger for førere som bruker mousse-innlegg i dekkene. Som du kanskje vet, er mousseinnsatser et utmerket alternativ til tradisjonelle luftfylte slanger, gir et jevnt dekktrykk og eliminerer risikoen for punkteringer. Men å bytte mousse-dekk kan være en skikkelig utfordring. Det er der Rabaconda trer inn.

Her er noen av de viktigste funksjonene og fordelene med Rabaconda dekkskifter:

Rask og effektiv:
Rabaconda er utviklet, designet og testet for å gjøre mousse-dekkskift raskt og enkelt, slik at du kan bytte ut dekk eller mousse på bare noen få minutter. Dens ergonomiske design og smarte innflytelsessystem betyr mindre fysisk anstrengelse er nødvendig, og sparer deg for tid og energi under de kritiske øyeblikkene mellom løp eller under pit-stopp.

Bærbar og kompakt:
Med sin lette konstruksjon og sammenleggbare design, kan Rabaconda enkelt transporteres til og fra arrangementer, noe som sikrer at du alltid har verktøyene du trenger for dekkskift, uansett hvor du er.

Holdbar og pålitelig:
Rabaconda er bygget med materialer av høy kvalitet for å tåle påkjenningene med motocross og endurokjøring. Dens robuste konstruksjon sikrer en langvarig, pålitelig løsning for dine dekkskiftebehov.

Allsidig:
Rabaconda dekkskifter er kompatibel med et bredt spekter av hjulstørrelser, noe som gjør den egnet for praktisk talt alle motocross- og enduro-sykler.

Trygg og skadefri:
Rabacondas design minimerer risikoen for skade på felgene og mousseinnsatsene dine, og sikrer et jevnt og sikkert dekkskift hver gang.

Som en motocross- og enduro-rytter vet vi viktigheten av å ha de riktige verktøyene for jobben. Rabaconda dekkskifter er et viktig tillegg til verktøysettet ditt, noe som gjør skifte av dekk eller mousse til en lek og lar deg fokusere på det som virkelig betyr noe – mer tid på banen.

Så ikke gå glipp av muligheten til å gjøre dekkskiftene dine raskere, enklere og mer effektive med Rabaconda dekkskifter. Invester i dette uvurderlige verktøyet i dag, og opplev forskjellen det kan gjøre i din motocross eller enduro hverdag.

Montering og bruk av Rabaconda:

Omtaler fra våre fornøyde kunder
5/5

Bare å ta av seg hatten for servicen👍👍god jul og godt nytt år!👍👍🎅🏼

5/5

Takk til Terje Burnout Bystrøm @ https://crosshjornet.no/ for nye dekaler, 100% passform og flott finish. Nå er #TeamBøler 100% komplett #TeamBøler #Yamaha #Crosshjornet.no

5/5

Fin sykkel altså🤩 blir handla mere dekaler til resten av syklene

5/5

Med dekaler fra @crosshjørnet 🤩 (Veldig fornøyd🙌)

5/5

Nye dekaler fra Crosshjørnet.no.no er montert. Veldig fornøyd med resultatet. Meget fine å legge på, god tilpasning og justeringsvennlige. 👌🏽

5/5

Kjøpte dekalkit. Kort leveringstid, utrolig enkelt å legge på å justere osv. Dette anbefales!! De beste dekalene jeg har kjøpt

5/5

En liten kommentar bare… jag er jä**a pirkete på ett par ting når det kommer till dekalene på sykeln.. Passform! De må vare gott skurne og etter plasten de ska passe! Der får dere treningkast 6. ( kan till og med si att det var den beste passformen jag varit bort i 🤘🏻 En annan sak er klistret, det ska sitte SAMTIDIG som jag ska ha muligheten att justere litt frem og tillbake, jag har ikke kjørt med det enda men kommer tillbake med punkten hållbarhet, men så her langt så får den en femmer ( kan ikke gi den en sekser innan jag prøvd. Leverans… så fort jag dragit kortet og betalt så vill jag ju ha de jag bestillt, her gikk det to dager fra design till leverans, i tillegg så er det en norsk firma så trenger jag noen enkle deler så kan jag ju ha det super kjappt.. Så oppsumeringen er: Super førnøyd, kanske till og med det beste jag varit bort i.. og jag har ju satt en del dekaler under min tid som mekk i USA.. Så jag rekomenderer Crosshjørnet.no på det varmeste! Nå ska jag sjekke vad de kan levere av deler og tillbehør..

5/5

Tusen takk for flotte dekaler. Super service og kvalitet. Dette blir ikke siste gangen vi bruker dere🤩

5/5

Vil takke Crosshjørnet.no for en kjempe service. Dem har stått på å jobbet for å få sykkelen klar til levering, helt enestående 🤩🤩👍👍 Kan anbefalle alle til å bruke Crosshjørnet.no Stor takk til min gode venn Terje Bystrøm 😉👍🙏

5/5

Stolt lillebror, når de kuleste dekalan til sykkelen endelig var på 💯 Gjett om han gleder sæ til runde 2 om noen uker!🙌

Forsiden
Shop
Back to Top
Produktet er lagt til i handlekurven din