Dekalsett for MX og enduro

dekalsett ktm, dekal for bakskjerm

Overlegen kvalitet og enestående service

Vi elsker motocross og enduro og bruker kun de mest eksklusive materialene spesifikt utviklet for sporten i våre dekalsett – du vil ikke ha noe annet etter å ha brukt våre dekaler.

Det eneste som er bedre enn dekalene våre er servicen du får etter bestilling!

Alle våre dekaler kan tilpasses ethvert sykkelmerke på kryss av kategori. Har du for eksempel KTM og liker et design som ligger under GasGas kan du godt velge det!

6 grunner til å velge dekaler fra Crosshjørnet

Finn ditt nye dekalsett:

dekalsett yamaha, dekaler for forskjerm og frontplate

Produktinfo dekaler

dekalsett kawasaki, dekaler for forskjerm og frontplate

Dekaler er ferdigkuttede vinylklistremerker som kan påføres ulike deler av en  motocross- eller endurosykkel, for eksempel plast, dempere, nummerskilt og mer.

De kommer i en rekke design, farger og størrelser for å passe forskjellige preferanser og sykkelmodeller.

Alle dekalsettene vist på siden vår kan tilpasses ethvert sykkelmerke.

Produktet du ser på denne siden viser hvordan dekalsettet kan se ut på en Kawasaki. Dersom du f.eks. har en KTM og vil ha dette designet på din sykkel kan du godt bestille det. Vi tilpasser dekalene til ditt sykkelmerke og modell.

Vil du ha eget design med f.eks. klubblogo og sponsorer laster du enkelt opp logoene du ønsker å ha med samt en beskrivelse på hvordan du ønsker at designet skal være. Unike design tar et par dager ekstra å produsere.

Et komplett dekalsett inneholder:

Alle bestillinger av komplette dekalsett inneholder 10 stk GRATIS MiniTags!

MiniTags er utrolig populære klistemerker med navn og nummer, spesialdesignet i samme stil som dekalsettet. Du kan like gjerne bestille noen ekstra med én gang – for disse vil du garantert ha flere av…

Gi din sykkel litt ekstra bling!

Vi tilbyr folie med glitter eller trykket på holografisk chrome! Dette gir dekalsettet en wow-faktor og vil gjøre sykkelen veldig kul, spesielt i solen.

Godt å vite før og etter bestilling av dekaler

 1. Skulle du trenge å bestille kun deler av et dekalsett, f.eks. kun nummerplater, eller et dekal til bakskjermen, kan du enkelt gjøre det. Fyll ut skjemaet og velg kun den delen du trenger og oppgi ordrenummeret hvor du bestilte det komplette dekalsettet ditt.
 2. Perfeksjoner utseendet med ny plast i farger som passer dekalene!
  For å få det aller beste resultatet anbefaler vi å bytte til matchende plast. Det kan bestilles samtidig som dekalsettet. Vi kan også montere dekalene på plasten hvis ønskelig. Ta kontakt etter bestilling så finner vi ut hvilken plast og farge som passer aller best!
 3. Norsk design og produksjon er bra for både miljøet – og for lommeboken din.
  Crosshjørnet designer og produserer dekaler lokalt i Bjørkelangen. Det muliggjør lynrask levering uten tillegg av dyr frakt og fordyrende tollgebyrer. Vi kan etter avtale dessuten levere dekaler og deler på baner rundt om på Østlandet.
 4. Ditt helt eget unike design – uten ekstra kostnad!
  Mange vil ha sitt eget design, egne logoer, klubbnavn eller egne fargemønstre som setter et unikt og personlig preg på sykkelen. Crosshjørnet tegner gjerne opp ditt helt unike design, og det er helt uten ekstra kostnad. Slike bestillinger tar ofte et par dager ekstra å ferdigstille.
 5. Hva skjer etter bestilling?
  Har du bestilt et unikt design og lastet opp logoer og beskrivelse i bestillingen, vil du, som regel, innen 2 arbeidsdager motta designfiler på e-post. Har du ønsker om endringer etter dette, vær nøye med å beskrive hva du vil ha endret. Vi utfører endringene og sender designfilene på nytt – hvorpå etter endelig godkjenning fra deg vi starter produksjonen av dekalene.

SHOP ONLINE 24/7

På datamaskin eller mobil

ANGRERETT

14 dagers åpent kjøp

GRATIS FRAKT

På ordrer over kr. 3.000,-

TRYGG SHOPPING

Sikker betaling med Vipps

Forsiden
Shop
Back to Top
Produktet er lagt til i handlekurven din