MX hettegenser med navn og nummer

Føl deg proff på banen med vår tilpassede hettegenser, navn og startnummer trykt i din valgte farge. Perfekt for førere, teams og supportere!

Pris:
Voksen kr. 599,- | Barn kr. 499,-

Se her for mer info!

kr 0.00

  • Farge *

  • Størrelse *

  • Navn *

  • Nummer *

  • Fonttype *

    Se bilde av fonter i produktbeskrivelsen, 1-5

Sum produkter

Sum tillegg

Totalsum

Produktinfo:

MX hettegenser med navn og nummer

Motocross er en spennende sport som krever mye utstyr og klær for å delta. Et viktig klesplagg som enhver motocrossfører bør ha er en hettegenser for å beskytte mot vind og kulde. Men hvorfor nøye seg med en vanlig hettegenser når du kan ha en tilpasset motocross-hettegenser med navn og nummer på?

 

Hva er en tilpasset Motocross-hettegenser?

En motocross-hettegenser er en type genser som er spesielt designet for motocross-kjørere. Den er laget av materialer av høy kvalitet og er ideell for kalde værforhold. Det som gjør en hettegenser tilpasbar er muligheten til å legge til navn og nummer på den. Du kan velge farge, design og navn og nummer på hettegenseren.

Vi kan også spesialtrykke hettegenseren for deg med f.eks sponsorlogo. Ta kontakt!

Fordelene med tilpasning inkluderer:

Hvorfor bør du ha et navn og nummer på Motocross-hettegenseren?

Å ha navnet og nummeret ditt på motocross-hettegenseren tjener noen viktige formål, inkludert:

Identifikasjon
Ditt navn og nummer gjør det lettere for andre førere og supportere å identifisere deg på og av banen.

Tilpasning
Å legge til navn og nummer på hettegenseren gjør den personlig og unik for deg. Du vil kunne skille deg ut og vise frem din egenart.

Profesjonalitet
En tilpasset motocross-hettegenser gir deg et profesjonelt utseende, noe som er avgjørende når du konkurrerer og skal bygge din identitet innen sporten. Det viser at du tar sporten din på alvor og er dedikert til den.

Fordeler med å ha en tilpasset Motocross-hettegenser

Det er flere fordeler med å ha en tilpasset motocross-hettegenser, inkludert:

Unikhet
En tilpasset hettegenser gjør at du skiller deg ut og viser frem din personlighet og stil. Ingen andre vil kunne ha samme hettegenser som deg.

Identitet
Ditt navn og nummer på hettegenseren hjelper til med å identifisere deg på banen. Det kan også hjelpe deg med å bygge en merkevare og følgere som kjenner deg igjen.

Merkevarebygging
En tilpasset motocross-hettegenser kan hjelpe deg med å markedsføre laget, sponsorene eller det personlige varemerket ditt. Det kan hjelpe deg med å skille deg ut fra andre førere og tiltrekke oppmerksomhet til merkevaren din.

Omtaler fra våre fornøyde kunder
5/5

Bare å ta av seg hatten for servicen👍👍god jul og godt nytt år!👍👍🎅🏼

5/5

Takk til Terje Burnout Bystrøm @ https://crosshjornet.no/ for nye dekaler, 100% passform og flott finish. Nå er #TeamBøler 100% komplett #TeamBøler #Yamaha #Crosshjornet.no

5/5

Fin sykkel altså🤩 blir handla mere dekaler til resten av syklene

5/5

Med dekaler fra @crosshjørnet 🤩 (Veldig fornøyd🙌)

5/5

Nye dekaler fra Crosshjørnet.no.no er montert. Veldig fornøyd med resultatet. Meget fine å legge på, god tilpasning og justeringsvennlige. 👌🏽

5/5

Kjøpte dekalkit. Kort leveringstid, utrolig enkelt å legge på å justere osv. Dette anbefales!! De beste dekalene jeg har kjøpt

5/5

En liten kommentar bare… jag er jä**a pirkete på ett par ting når det kommer till dekalene på sykeln.. Passform! De må vare gott skurne og etter plasten de ska passe! Der får dere treningkast 6. ( kan till og med si att det var den beste passformen jag varit bort i 🤘🏻 En annan sak er klistret, det ska sitte SAMTIDIG som jag ska ha muligheten att justere litt frem og tillbake, jag har ikke kjørt med det enda men kommer tillbake med punkten hållbarhet, men så her langt så får den en femmer ( kan ikke gi den en sekser innan jag prøvd. Leverans… så fort jag dragit kortet og betalt så vill jag ju ha de jag bestillt, her gikk det to dager fra design till leverans, i tillegg så er det en norsk firma så trenger jag noen enkle deler så kan jag ju ha det super kjappt.. Så oppsumeringen er: Super førnøyd, kanske till og med det beste jag varit bort i.. og jag har ju satt en del dekaler under min tid som mekk i USA.. Så jag rekomenderer Crosshjørnet.no på det varmeste! Nå ska jag sjekke vad de kan levere av deler og tillbehør..

5/5

Tusen takk for flotte dekaler. Super service og kvalitet. Dette blir ikke siste gangen vi bruker dere🤩

5/5

Vil takke Crosshjørnet.no for en kjempe service. Dem har stått på å jobbet for å få sykkelen klar til levering, helt enestående 🤩🤩👍👍 Kan anbefalle alle til å bruke Crosshjørnet.no Stor takk til min gode venn Terje Bystrøm 😉👍🙏

5/5

Stolt lillebror, når de kuleste dekalan til sykkelen endelig var på 💯 Gjett om han gleder sæ til runde 2 om noen uker!🙌

Forsiden
Shop
Back to Top
Produktet er lagt til i handlekurven din