DEKALSETT HUSQVARNA – 20

Dekalsett med nummerplater
Alle våre dekaler kan tilpasses ethvert sykkelmerke på kryss av kategori. Har du for eksempel Kawasaki og liker et design som ligger under KTM kan du godt velge det og vi tilpasser dekalene til din sykkel!

Vis alle dekalsettene >>
Les mer om dekalene her >>

Tilpass dekalene til din sykkel i skjemaet nedenfor!
(Prisen vises når skjemaet er utfylt)

kr 0.00

 • Sykkelmerke *

 • Modell *

  F.eks sx, yz, xsf, tc

 • Kubikk *

 • Årsmodell *

 • Navn på fører *

 • Startnummer *

 • Farge startnummer *

 • Bakgrunnsfarge nummerplate *

 • Type frontplate *

 • Font type *

  Se bilde i produktbeskrivelsen, 1-12

 • Gratis minitags 10 stk *

  Se bilde i produktbeskrivelsen

 • Ekstra Minitags *

 • Last opp egen logo/bilde *

  Max file size: 64 MBPermitted file types: png pdf ai eps

 • Spesielle ønsker *

  Beskriv hvordan du vil ha egne logoer plassert etc.

 • Velg sykkelstørrelse *

 • Stor sykkel - fra 125 ccm *

 • Mellom sykkel - 85 og 65 ccm *

 • Liten sykkel - 50 ccm *

 • Type folie *

  Se eksempler på holografisk vinyl i produktbeskrivelsen

 • Type laminat *

  Se eksempler på glitterlaminat i produktbeskrivelsen

Sum produkter

Sum tillegg

Totalsum

Produktinfo dekaler

dekalsett kawasaki, dekaler for forskjerm og frontplate

Dekaler er ferdigkuttede vinylklistremerker som kan påføres ulike deler av en  motocross- eller endurosykkel, for eksempel plast, dempere, nummerskilt og mer.

De kommer i en rekke design, farger og størrelser for å passe forskjellige preferanser og sykkelmodeller.

Alle dekalsettene vist på siden vår kan tilpasses ethvert sykkelmerke.

Produktet du ser på denne siden viser hvordan dekalsettet kan se ut på en Kawasaki. Dersom du f.eks. har en KTM og vil ha dette designet på din sykkel kan du godt bestille det. Vi tilpasser dekalene til ditt sykkelmerke og modell.

Vil du ha eget design med f.eks. klubblogo og sponsorer laster du enkelt opp logoene du ønsker å ha med samt en beskrivelse på hvordan du ønsker at designet skal være. Unike design tar et par dager ekstra å produsere.

Et komplett dekalsett inneholder:

Alle bestillinger av komplette dekalsett inneholder 10 stk GRATIS MiniTags!

MiniTags er utrolig populære klistemerker med navn og nummer, spesialdesignet i samme stil som dekalsettet. Du kan like gjerne bestille noen ekstra med én gang – for disse vil du garantert ha flere av…

Gi din sykkel litt ekstra bling!

Vi tilbyr folie med glitter eller trykket på holografisk chrome! Dette gir dekalsettet en wow-faktor og vil gjøre sykkelen veldig kul, spesielt i solen.

Godt å vite før og etter bestilling av dekaler

 1. Skulle du trenge å bestille kun deler av et dekalsett, f.eks. kun nummerplater, eller et dekal til bakskjermen, kan du enkelt gjøre det. Fyll ut skjemaet og velg kun den delen du trenger og oppgi ordrenummeret hvor du bestilte det komplette dekalsettet ditt.
 2. Perfeksjoner utseendet med ny plast i farger som passer dekalene!
  For å få det aller beste resultatet anbefaler vi å bytte til matchende plast. Det kan bestilles samtidig som dekalsettet. Vi kan også montere dekalene på plasten hvis ønskelig. Ta kontakt etter bestilling så finner vi ut hvilken plast og farge som passer aller best!
 3. Norsk design og produksjon er bra for både miljøet – og for lommeboken din.
  Crosshjørnet designer og produserer dekaler lokalt i Bjørkelangen. Det muliggjør lynrask levering uten tillegg av dyr frakt og fordyrende tollgebyrer. Vi kan etter avtale dessuten levere dekaler og deler på baner rundt om på Østlandet.
 4. Ditt helt eget unike design – uten ekstra kostnad!
  Mange vil ha sitt eget design, egne logoer, klubbnavn eller egne fargemønstre som setter et unikt og personlig preg på sykkelen. Crosshjørnet tegner gjerne opp ditt helt unike design, og det er helt uten ekstra kostnad. Slike bestillinger tar ofte et par dager ekstra å ferdigstille.
 5. Hva skjer etter bestilling?
  Har du bestilt et unikt design og lastet opp logoer og beskrivelse i bestillingen, vil du, som regel, innen 2 arbeidsdager motta designfiler på e-post. Har du ønsker om endringer etter dette, vær nøye med å beskrive hva du vil ha endret. Vi utfører endringene og sender designfilene på nytt – hvorpå etter endelig godkjenning fra deg vi starter produksjonen av dekalene.
 6. Om returrett på dekaler
  Det er ikke returrett på spesialtilpassede produkter. Dekaler, gensere – eller andre produkter tilpasset med design, navn, nummer etc. kan ikke videreselges av produsent/tilbyder – og retturretten faller derfor ifra selgers plikter i forhold til kjøpsloven.
Omtaler fra våre fornøyde kunder
5/5

Bare å ta av seg hatten for servicen👍👍god jul og godt nytt år!👍👍🎅🏼

5/5

Takk til Terje Burnout Bystrøm @ https://crosshjornet.no/ for nye dekaler, 100% passform og flott finish. Nå er #TeamBøler 100% komplett #TeamBøler #Yamaha #Crosshjornet.no

5/5

Fin sykkel altså🤩 blir handla mere dekaler til resten av syklene

5/5

Med dekaler fra @crosshjørnet 🤩 (Veldig fornøyd🙌)

5/5

Nye dekaler fra Crosshjørnet.no.no er montert. Veldig fornøyd med resultatet. Meget fine å legge på, god tilpasning og justeringsvennlige. 👌🏽

5/5

Kjøpte dekalkit. Kort leveringstid, utrolig enkelt å legge på å justere osv. Dette anbefales!! De beste dekalene jeg har kjøpt

5/5

En liten kommentar bare… jag er jä**a pirkete på ett par ting når det kommer till dekalene på sykeln.. Passform! De må vare gott skurne og etter plasten de ska passe! Der får dere treningkast 6. ( kan till og med si att det var den beste passformen jag varit bort i 🤘🏻 En annan sak er klistret, det ska sitte SAMTIDIG som jag ska ha muligheten att justere litt frem og tillbake, jag har ikke kjørt med det enda men kommer tillbake med punkten hållbarhet, men så her langt så får den en femmer ( kan ikke gi den en sekser innan jag prøvd. Leverans… så fort jag dragit kortet og betalt så vill jag ju ha de jag bestillt, her gikk det to dager fra design till leverans, i tillegg så er det en norsk firma så trenger jag noen enkle deler så kan jag ju ha det super kjappt.. Så oppsumeringen er: Super førnøyd, kanske till og med det beste jag varit bort i.. og jag har ju satt en del dekaler under min tid som mekk i USA.. Så jag rekomenderer Crosshjørnet.no på det varmeste! Nå ska jag sjekke vad de kan levere av deler og tillbehør..

5/5

Tusen takk for flotte dekaler. Super service og kvalitet. Dette blir ikke siste gangen vi bruker dere🤩

5/5

Vil takke Crosshjørnet.no for en kjempe service. Dem har stått på å jobbet for å få sykkelen klar til levering, helt enestående 🤩🤩👍👍 Kan anbefalle alle til å bruke Crosshjørnet.no Stor takk til min gode venn Terje Bystrøm 😉👍🙏

5/5

Stolt lillebror, når de kuleste dekalan til sykkelen endelig var på 💯 Gjett om han gleder sæ til runde 2 om noen uker!🙌

Forsiden
Shop
Back to Top
Produktet er lagt til i handlekurven din