Airmousse Motocross Standard 0,8 bar (11,6 PSI) 110-90-19″

AirMousse vil aldri la deg miste dyrebar tid på grunn av en punktering! Airmousse for motocross og enduro trenger ingen pauser og har blitt designet og testet for å fungere konsekvent i temperaturområder fra 30 – +100 grader.

AirMousse kan brukes over 300 timer før det er på tide bytt ut moussen med en ny. Alle våre produkter er designet og testet sammen med profesjonelle ryttere.

Se her for mer info!

kr 1,699.00

Tradisjonell enduro er definitivt en disiplin som krever en mousse med lengre holdbarhet, da den er utsatt for svært vanskelige bruksforhold. Den ekstreme enduroen, en ekstremt spektakulær og høydisiplin, krever spesifikk ytelse.

Den nye moussen ble født for ekstreme enduro-utøvere! Ikke en tilpasning, men en mousse som fyller dekket og simulerer et trykk på 0,5 bar. Etter en betydelig serie med tester utført av piloter på høyt nivå, er vi endelig i stand til å lansere dette nye høyytelsesproduktet på markedet. For å sikre at produktet er opp til dine behov, anbefaler vi å spesifisere hvilket merke og dekkmodell du har tenkt å bruke for montering av moussen. Hver dekkprodusent, for samme mål, har sin egen dimensjonering av dekkene.

Race Performance er et Airmousse premiumprodukt
Lett vekt, enestående grep og ytelse er nøkkelordene for Race Performance. Airmousse implementerer de nyeste høyteknologiske løsningene og materialene for å sikre en kjøreopplevelse og bærekraft for alle andre merker på markedet. Sammensetningen gir ikke bare en veldig enkel følelse, men lar føreren tette direkte uten innkjøringstid.

Airmousse Race Performance er tilgjengelig i følgende kategorier med forskjellige funksjoner: Minicross, Standard, Race Mousse, Classic Enduro og Extreme.

100g geltube er inkludert ved levering

 

Omtaler fra våre fornøyde kunder
5/5

Bare å ta av seg hatten for servicen👍👍god jul og godt nytt år!👍👍🎅🏼

5/5

Takk til Terje Burnout Bystrøm @ https://crosshjornet.no/ for nye dekaler, 100% passform og flott finish. Nå er #TeamBøler 100% komplett #TeamBøler #Yamaha #Crosshjornet.no

5/5

Fin sykkel altså🤩 blir handla mere dekaler til resten av syklene

5/5

Med dekaler fra @crosshjørnet 🤩 (Veldig fornøyd🙌)

5/5

Nye dekaler fra Crosshjørnet.no.no er montert. Veldig fornøyd med resultatet. Meget fine å legge på, god tilpasning og justeringsvennlige. 👌🏽

5/5

Kjøpte dekalkit. Kort leveringstid, utrolig enkelt å legge på å justere osv. Dette anbefales!! De beste dekalene jeg har kjøpt

5/5

En liten kommentar bare… jag er jä**a pirkete på ett par ting når det kommer till dekalene på sykeln.. Passform! De må vare gott skurne og etter plasten de ska passe! Der får dere treningkast 6. ( kan till og med si att det var den beste passformen jag varit bort i 🤘🏻 En annan sak er klistret, det ska sitte SAMTIDIG som jag ska ha muligheten att justere litt frem og tillbake, jag har ikke kjørt med det enda men kommer tillbake med punkten hållbarhet, men så her langt så får den en femmer ( kan ikke gi den en sekser innan jag prøvd. Leverans… så fort jag dragit kortet og betalt så vill jag ju ha de jag bestillt, her gikk det to dager fra design till leverans, i tillegg så er det en norsk firma så trenger jag noen enkle deler så kan jag ju ha det super kjappt.. Så oppsumeringen er: Super førnøyd, kanske till og med det beste jag varit bort i.. og jag har ju satt en del dekaler under min tid som mekk i USA.. Så jag rekomenderer Crosshjørnet.no på det varmeste! Nå ska jag sjekke vad de kan levere av deler og tillbehør..

5/5

Tusen takk for flotte dekaler. Super service og kvalitet. Dette blir ikke siste gangen vi bruker dere🤩

5/5

Vil takke Crosshjørnet.no for en kjempe service. Dem har stått på å jobbet for å få sykkelen klar til levering, helt enestående 🤩🤩👍👍 Kan anbefalle alle til å bruke Crosshjørnet.no Stor takk til min gode venn Terje Bystrøm 😉👍🙏

5/5

Stolt lillebror, når de kuleste dekalan til sykkelen endelig var på 💯 Gjett om han gleder sæ til runde 2 om noen uker!🙌

Forsiden
Shop
Back to Top
Produktet er lagt til i handlekurven din