Airmousse Minicross 0,8 bar (11,6 PSI) 90-100-16″

AirMousse vil aldri la deg miste dyrebar tid på grunn av en punktering! Airmousse for motocross og enduro trenger ingen pauser og har blitt designet og testet for å fungere konsekvent i temperaturområder fra 30 – +100 grader.

AirMousse kan brukes over 300 timer før det er på tide bytt ut moussen med en ny. Alle våre produkter er designet og testet sammen med profesjonelle ryttere.

Se her for mer info!

kr 1,999.00

Tradisjonell enduro og motocross er definitivt disipliner som krever en mousse med lang holdbarhet, da den er utsatt for svært vanskelige bruksforhold.

Den ekstreme enduroen, en ekstremt spektakulær og høydisiplin, krever spesifikk ytelse. Det samme gjelder motocross på baner med elementer av hardt underlag. Selv på sand kan punkteringer forkomme f.eks dersom slangen kommer i klem mellom dekk og felg.

AirMousse ble skapt for ekstreme enduro- og mx-utøvere! Ikke en tilpasning, men en mousse som fyller dekket og simulerer et trykk på 0,5 – 1,1 bar. Etter en betydelig serie med tester utført av førere på høyt nivå, var vi endelig i stand til å lansere dette nye høyytelsesproduktet på markedet. For å sikre at produktet er opp til dine behov, anbefaler vi å spesifisere hvilket merke og dekkmodell du har tenkt å bruke for montering av moussen. Hver dekkprodusent, for samme mål, har sin egen dimensjonering av dekkene.

Forskjellene på de ulike AirMoussene
Race Performance er et Airmousse premiumprodukt Lett vekt, enestående grep og ytelse er nøkkelordene for Race Performance. Airmousse implementerer de nyeste høyteknologiske løsningene og materialene for å sikre en kjøreopplevelse og bærekraft for alle andre merker på markedet. Sammensetningen gir en veldig lett følelse – du vil garantert ikke kjøre med noe annet etter å ha testet… Airmousse Race Performance er tilgjengelig i følgende kategorier med forskjellige funksjoner: Minicross, Standard, Race Mousse, Classic Enduro og Extreme.

Long Life Performance er som navnet tilsier – et mer holdbart produkt, men også noe tyngre. Man vil ikke føle den store forskjellen, men denne varianten er nok å foretrekke for førere som ikke kjører knallhardt og er ute etter den lille fordelen som Race Performance tilbyr. 100g geltube er inkludert i alle varienter!

Hva er egentlig AirMousse?
Airmousse er en type skuminnsats som plasseres inne i et dekk for å gi ekstra demping og beskyttelse. Den hjelper til med å absorbere støt og forhindrer at dekket punkterer og blir flatt, som kan oppstå når dekket treffer et hardt hinder og slangen blir klemt mellom felgen og hindringen.

Hva er AirMousse laget av?
Materialet som brukes til luftmousse er vanligvis laget av et spesielt skum som er både slitesterkt og lett. Dette skummet er designet for å komprimere og utvide seg etter hvert som dekket møter forskjellige typer terreng, og gir en jevn og jevn kjøring.

Hvor lang levetid har AirMousse?
Levetiden til en luftmousse avhenger av en rekke faktorer, inkludert typen kjøring du utfører, terrenget du kjører på og bruksfrekvensen. Generelt kan luftmousser vare i flere måneder eller til og med år med riktig vedlikehold og stell. Det er imidlertid alltid en god idé å inspisere luftmoussen regelmessig og erstatte den hvis du merker tegn på slitasje eller skade.

Fordelene ved å bruke Air Mousse
Pålitelig og holdbar En av de største fordelene med luftmousse er dens pålitelighet og holdbarhet. Air mousse er en skuminnsats som erstatter tradisjonelle slanger, og gir en sikrere løsning for terrengkjøring. Med luftmousse trenger du ikke å bekymre deg for punkteringer eller flate dekk, som kan ødelegge dagen din på banen og til og med sette sikkerheten din i fare.

Forbedret håndtering og trekkraft En annen fordel med å bruke luftmousse er forbedret håndtering og trekkraft. Skuminnsatsen bidrar til å opprettholde dekktrykket og gir jevn støtte, noe som gir deg mer kontroll over sykkelen din, spesielt i utfordrende terreng. Dette kan gi deg et forsprang på konkurrentene dine og hjelpe deg med å yte ditt beste. Enkel å installere I tillegg til å være pålitelig og høyytende, er luftmousse også praktisk og enkel å installere. Du trenger ikke å ha med deg reserveslanger eller bekymre deg for å pumpe opp dekkene dine før hver tur, noe som sparer deg for tid og krefter. Bare sett inn luftmoussen i dekkene, og du er klar til å kjøre – for det er vel det du vil bruke tiden din på?

Avslutningsvis, hvis du leter etter en mer pålitelig og høyytende dekkløsning for din motocross-sykkel, anbefaler vi på det sterkeste å bytte til luftmousse. Med sin overlegne holdbarhet, forbedrede håndtering og brukervennlighet er luftmousse det beste valget for enhver seriøs fører. Ikke la upålitelige dekk holde deg tilbake, oppgrader til luftmousse i dag!
Omtaler fra våre fornøyde kunder
5/5

Bare å ta av seg hatten for servicen👍👍god jul og godt nytt år!👍👍🎅🏼

5/5

Takk til Terje Burnout Bystrøm @ https://crosshjornet.no/ for nye dekaler, 100% passform og flott finish. Nå er #TeamBøler 100% komplett #TeamBøler #Yamaha #Crosshjornet.no

5/5

Fin sykkel altså🤩 blir handla mere dekaler til resten av syklene

5/5

Med dekaler fra @crosshjørnet 🤩 (Veldig fornøyd🙌)

5/5

Nye dekaler fra Crosshjørnet.no.no er montert. Veldig fornøyd med resultatet. Meget fine å legge på, god tilpasning og justeringsvennlige. 👌🏽

5/5

Kjøpte dekalkit. Kort leveringstid, utrolig enkelt å legge på å justere osv. Dette anbefales!! De beste dekalene jeg har kjøpt

5/5

En liten kommentar bare… jag er jä**a pirkete på ett par ting når det kommer till dekalene på sykeln.. Passform! De må vare gott skurne og etter plasten de ska passe! Der får dere treningkast 6. ( kan till og med si att det var den beste passformen jag varit bort i 🤘🏻 En annan sak er klistret, det ska sitte SAMTIDIG som jag ska ha muligheten att justere litt frem og tillbake, jag har ikke kjørt med det enda men kommer tillbake med punkten hållbarhet, men så her langt så får den en femmer ( kan ikke gi den en sekser innan jag prøvd. Leverans… så fort jag dragit kortet og betalt så vill jag ju ha de jag bestillt, her gikk det to dager fra design till leverans, i tillegg så er det en norsk firma så trenger jag noen enkle deler så kan jag ju ha det super kjappt.. Så oppsumeringen er: Super førnøyd, kanske till og med det beste jag varit bort i.. og jag har ju satt en del dekaler under min tid som mekk i USA.. Så jag rekomenderer Crosshjørnet.no på det varmeste! Nå ska jag sjekke vad de kan levere av deler og tillbehør..

5/5

Tusen takk for flotte dekaler. Super service og kvalitet. Dette blir ikke siste gangen vi bruker dere🤩

5/5

Vil takke Crosshjørnet.no for en kjempe service. Dem har stått på å jobbet for å få sykkelen klar til levering, helt enestående 🤩🤩👍👍 Kan anbefalle alle til å bruke Crosshjørnet.no Stor takk til min gode venn Terje Bystrøm 😉👍🙏

5/5

Stolt lillebror, når de kuleste dekalan til sykkelen endelig var på 💯 Gjett om han gleder sæ til runde 2 om noen uker!🙌

Forsiden
Shop
Back to Top
Produktet er lagt til i handlekurven din