Long Life
Performance

AirMousse erstatter tradisjonelle slanger i dekkene til enduro- og motocrosssykler. Skummet er plassert inne i dekket og gir en solid, punkteringssikker barriere mellom dekket og felgen. Dette bidrar til å forhindre punkteringer, noe som gjør det til et populært valg for mx og endurokjørere som krever maksimal pålitelighet og holdbarhet av dekkene.

AirMousse-innsatser er lette og gir en jevn følelse gjennom hele dekket, og bidrar til å forbedre trekkraft og stabilitet. De kan også justeres til forskjellige hardhetsnivåer for å passe forskjellige kjøreforhold og rytterpreferanser. AirMousse-innlegg blir stadig mer populært blant enduro- og motocrosskjørere som krever høy ytelse og holdbarhet fra dekkene sine, samtidig som de søker et mer miljøvennlig alternativ til tradisjonelle slanger.

Long Life Performance AirMousse er den mest vanlige varianten, og er delt inn i kategoriene Enduro, Soft Enduro, Light Weight, MX og Mini MX  – og er mest ment for trening og mindre krevende konkurranser. For de mest krevende forholdene og for førere som ønsker en mousse som presterer under ekstreme forhold kan man velge Race Performance variantene.

Finn den optimale AirMoussen som passer din sykkel, dekk og kjørestil her:

AirMousse Long Life Performance

Dersom du ikke vet nøyaktig hva du skal ha kan det være en fordel å finne produktet som passer ved å bruke vår Tire Fitment Guide ovenfor!

You don’t stop riding because you get old, you get old because you stop riding.

SHOP ONLINE 24/7

På datamaskin eller mobil

ANGRERETT

14 dagers full angrerett

GRATIS FRAKT

På bestillinger over kr. 2000,-

TRYGG SHOPPING

Betal med Vipps eller Klarna

Forsiden
Shop
Back to Top
Produktet er lagt til i handlekurven din